Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Clatite la micul dejun la Maison Des Crepes

preguntas para conocer mejor a un chico que te gusta Imi plac diminetile usoare, lejere, in care micul dejun consta in ceva simplu, rapid si gustos, pregatit in propria-mi bucatarie. Dar  acum a intervenit ceva care mi-a schimbat, chiar si pentru o zi, ritualul matinal de a incepe diminetile acasa. Si nu regret 🙂

follow Prietena mea – cu al ei nume de scena Iulica Trompetica – are un program foarte incarcat, care i-a permis sa ne revedem doar intr-o dimineata, asa ca ea a fost motivul pentru care am abandonat confortul matinal al bucatariei mele si am ales un breakfast-place in centrul Bucurestiului.

app ligar chicas  

http://thenovello.com/alfondie/elkos/3732 Maison des Crepes este bistrot-ul cochet din centrul orasului, care poate fi optiunea ideala pentru micul dejun, dar si pentru brunch, pranz sau o cina relaxata, informala. Meniul este format din clatite si pancakes, atat dulci cat si sarate, vegetariene sau pentru carnivori, dar si pentru cei carora le plac crevetii. In plus, foarte mult mi-au placut smoothie-urile si fresh-urile din meniu si faptul ca au mango pe catre-l combina dupa pofta inimii oricui (a mea a batut spre mango & portocala).

Tastylia (Tadalafil) 100% guarantee of pleasure maison des crepes menu meniu clatite pancake mihaela gurau blog blogger review restaurant bucuresti

http://fhlchristianministries.org/?encycloped=Fort-myers-home-health-jobs&0f8=ba Noi am inceput dejunul cu Lola – o pancake cu sirop de artar si fructe de padure. Corect din punct de vedere nutritional este sa incepi cu dulcele! Am continuat cu doua clatite vegetariene: Valerie (cu branza si spanac) si …. am uitat, dar avea branza din belsug si jalapeno.

follow link Maison des Crepes este un loc dragut cu mancare corecta unde ma voi intoarce. Designul restaurantului nu este elaborat, dar este suficient cat pentru o clatita intre prietene. Nu este un restaurant fitos si cu pretentii, dar meniul surprinde placut pe orice pofticios!

XOXO
signature
1 Response

What do you think?

here Your email address will not be published. Required fields are marked *

site de rencontre le puy en velay