Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Clatite la micul dejun la Maison Des Crepes

Imi plac diminetile usoare, lejere, in care micul dejun consta in ceva simplu, rapid si gustos, pregatit in propria-mi bucatarie. Dar  acum a intervenit ceva care mi-a schimbat, chiar si pentru o zi, ritualul matinal de a incepe diminetile acasa. Si nu regret 🙂

Prietena mea – cu al ei nume de scena Iulica Trompetica – are un program foarte incarcat, care i-a permis sa ne revedem doar intr-o dimineata, asa ca ea a fost motivul pentru care am abandonat confortul matinal al bucatariei mele si am ales un breakfast-place in centrul Bucurestiului.

 

Maison des Crepes este bistrot-ul cochet din centrul orasului, care poate fi optiunea ideala pentru micul dejun, dar si pentru brunch, pranz sau o cina relaxata, informala. Meniul este format din clatite si pancakes, atat dulci cat si sarate, vegetariene sau pentru carnivori, dar si pentru cei carora le plac crevetii. In plus, foarte mult mi-au placut smoothie-urile si fresh-urile din meniu si faptul ca au mango pe catre-l combina dupa pofta inimii oricui (a mea a batut spre mango & portocala).

maison des crepes menu meniu clatite pancake mihaela gurau blog blogger review restaurant bucuresti

Noi am inceput dejunul cu Lola – o pancake cu sirop de artar si fructe de padure. Corect din punct de vedere nutritional este sa incepi cu dulcele! Am continuat cu doua clatite vegetariene: Valerie (cu branza si spanac) si …. am uitat, dar avea branza din belsug si jalapeno.

Maison des Crepes este un loc dragut cu mancare corecta unde ma voi intoarce. Designul restaurantului nu este elaborat, dar este suficient cat pentru o clatita intre prietene. Nu este un restaurant fitos si cu pretentii, dar meniul surprinde placut pe orice pofticios!

XOXO
signature
1 Response
  • JulieBee
    March 21, 2017

    Love ur article! :*

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.