Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dasdem recomanda tratamentul Intraceuticals pentru un ten radios

Am avut pe brat un tatuaj temporar pe care nu am reusit sa il sterg nici cu ulei, nici cu scrub. Am incercat sa il ascund cu fond de ten si, surpriza, am observat ca acesta a diluat tatuajul. Ce concluzie tragem de aici? Fondul de ten contine subsante nu foarte prietenoase, acelasi efect pe care l-a avut asupra tatuajului, consider ca il are si asupra tenului.

Ne supunem tenul (aproape) zilnic unui strat mai subire sau mai gros de machiaj, iar pielea noastra are nevoie de ajutor pentru a face fata efectelor secundare. Odata trecuti de varsta de 20 de ani, nu mai producem suficient colagen la nivelul fetei, un motiv esential care ne determina sa avem grija sa suplinim acest lucru.

Asa cum stiti deja, in ultimul timp eu imi aplic un strat subsantial de machiaj zilnic, ceea ce nu ma incanta deloc. Pentru a contracara efectele negative am ales sa urmez tratamentul preferat al Madonnei- Intraceuticals la Clinica Dasdem.

Supranumit “tratamentul Madonnei”, Intraceuticals este un tratament de hidratare in profunzime pe baza tehnologiei cu oxigen hiperbaric. Tehnologia cu oxigen hiperbaric foloseste oxigen pur (90-95 %) sub presiune hiperbarica direct in piele. Acesta introdus in piele grabeste vindecarea leziunilor si a imperfectiunilor. Oxigenul in combinatie cu un complex de minerale, vitamine, antioxidanti, acid hialuronic – este pulverizat la suprafața pielii, iar apoi, cu ajutorul unui aerograf, este impins adanc in piele.

Intraceuticals are 6 game de tratamente si produse pentru acasa ce trateaza diverse afectiuni:
Rejuvenate (hidratare, lifting, tonus)
Opulence (luminozitate, tonus, pete)
Clarity (acnee, curatare, calmare)
Atoxelene (lifting, umplere, prevenire)
Boosters (cearcane, colagen, pori mariti, ten obosit, anti-ageing)
Masks (hidratare localizata ochi, buze).

 

XOXO
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *