Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Maison Francis Kurkdjian a lansat Aqua Celestia

Parfumurile Maison Francis Kurkdjian mi se par usor acide si intepatoare, dar ultima sa creatie este diferita. Aqua Celestia este fresh, potrivit pentru primavara si este mai fin, comparativ cu ceea ce ne-a obisnuit armeanul pana acum.

Pentru ultima sa creatie, Francis Kurkdjian exploreaza un nou teritoriu si introduce o noua dimensiune senzoriala. Aceasta noua creatie se alatura Aqua Universalis si Aqua Vitae, doua piese esentiale create in 2009, respectiv 2013.

Acest trio de parfumuri reprezinta interpretarea lui Francis Kurkdjian a diverselor fatete ale prospetimii apei, element vital al vietii pe Pamant.

Aqua Celestia transpune legatura perfecta intre albastrul cerului si cel al marii, inspirand o cale spre linistea absoluta a prospetimii fructate. O prospetime cereasca colorata cu lime din Mexic, menta proaspata si coacaze negre de Burgundia, imblanzita de generozitatea florilor de mimoza de Provence si a notelor de mosc.

Parfumurile Maison Francis Kurkdjian se gasesc in exclusivitate in Romania in magazinele Beautik Haute Parfumerie si online aici.

XOXO
signature
1 Response
  • JulieBee
    March 21, 2017

    Am testat si m’am indragostit de parfumurile lui! Cu prima ocazie mai achizitionez unul!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *