Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

5 Frequent Mistakes you should avoid in Hair Care

Regulile de baza pengtru ingrijirea parului le stim cu totii, insa micile secrete sunt cele care transorma un par tern intr-unul revigorat. Cat despre greseli, sunt sigura ca fiecare dintre noi a trebuit sa le comintem intai pentru a putea invata care este calea corecta.

 

  1. Nu  aplica balsam si masca de la radacina

Eu stiam de existenta acestei reguli nescrise, insa m-am gandit ca as putea sa o sfidez si sa incerc sa aplic cat mai mult produs, in speranta ca parul va fi mai hranit si mai stralucitor. Ei bine, rezultatul era un par gras si lipsit de volum. Balsamul se aplica doar pe lungimea firului de par, masca asemenea, iar cea din urma se aplica doar o data pe saptamana.

 

  1. Scalpul se spala cu degetele, nu cu unghiile

Pot spune ca si acesta este alt sfat pe care il stiam de mult si totusi am considerat ca ar fi cazul sa nu il aplic. Pana de curand.

Rezultatul? Parul are mai mult volum si se ingrasa mult mai greu daca samponam masand scalpul, ci nu agresand-ul cu unghiile.

 

  1. Parul umed nu se piaptana

Una dintre cauzele despicarii firului este pieptenarea parului ud. Usuca parul intai si coafeaza-l abia cand este doar usor umed.

 

  1. Baia/dusul nu trebuie facute cu apa fierbinte

Un sfat de care eu nu pot sa tin cont, desi stiu cat este de important pentru intreg corpul este ca baile sa nu fie foarte fierbinti. Apa fierbine deschide porii, iar cea rece ii inchide. Daca nici tu nu poti renunta la baile cu temperaturi ridicate, atunci ai grija ca macar clatirea finala sa fie facuta cu apa mai rece.

In plus, este recomandat sa reducem numar bailor si sa optam pentru dusuri.

 

  1. Nu trebuie sa ne pieptenam des

Sfatul numarul 5 este sfatul meu de suflet. Singurul pe care l-am respectat dintotdeauna. Nu maltratati parul pieptenandu-l frecvent. La urma urmei, sunt zile in care nu trebuie sa aratam fabulos si ar fi bine sa ne pastram parul sanatos pentru zilele in care trebuie sa fim ravisante si sa impresionam prin orice detaliu.

 

XOXO
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *