Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Invitați din 40 de tari celebreaza Centenarul Marii Uniri la FASHIONTV SPRING FESTIVAL

here top internet dating websites FASHIONTV SPRING FESTIVAL, eveniment unic in România ce promovează moda, arta, cultura și turismul din România, cu ocazia Centenarului Marii Uniri, transmis in 196 de tari, va avea loc intre 26 si 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, Sala Unirii, de la orele 19.30 .

see url Designeri, modele și personalități internaționale din 40 de țări, vor fi prezenți la evenimentul FASHIONTV SPRING FESTIVAL  pentru a celebra Centenarul Marii Uniri.

http://tc12bercy.fr/parazitu/5778 Prof. dr. ADINA NANU prezintă “ forum auto opzioni binarie Un secol de costum in Romania”, impresionanta colecție proprie de costume românești autentice ce va putea fi admirată in cele doua zile de festival.

O colectie unica de ii de la Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, prezentări Raluca Mandita, Cătălin Botezatu, prezentări ale studenților de la Universitatea see Națională de Arte din Bucuresți si Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca, designeri invitați din Grecia, Italia, Franța si Anglia, modele de top din Europa http://www.hotelosmolinos.com/?epirew=cual-es-la-mejor-web-para-conocer-mujeres&a5a=cf , Gala FTV Fashion Awards click , plus alte surprize http://www.industries3r.com/albiol/8494 ,  iată câteva elemente pentru a nu rata cel mai important eveniment de fashion al anului!

FASHIONTV SPRING FESTIVAL este organizat de Fashiontv  România  în parteneriat cu European Fashion Council.

Prof. dr. ADINA NANU predă de peste 50 de ani cursuri de Istoria Artelor, Istoria Stilurilor si a Costumului la Universitatea Națională de Arte si Universitatea Natională de Artă Teatrală si Cinematografică, din Bucuresti.

Fashiontv International este cel mai important canal de fashion din lume, cu o activitate de 19 ani in domeniu, prezent pe 5 continente, in 196 de țări.

XOXO
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *