Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Violeta Jewellery – daruieste cele mai frumoase bijuterii

Cred ca o femeie apreciaza cel mai mult o bijuterie pretioasa, asa ca nu ai cum sa o faci mai bucuroasa  decat daca i-ai darui un giuvaier. Fie ca este vorba de un simbol al dragostei, adica un inel, sau o bijuterie pe care sa o poarte la ocazii speciale, cu siguranta o cuceresti daca ii comanzi ceva marca Violeta Jewellery.

Bijuteriile Violeta Jewellery sunt lucrate manual, din argint sau aur, finisate printr-o tehnica speciala 3D si impodobite cu pietre pretioase sau semipretioase. Inelele de logodna sunt elegante, verighetele sunt clasice si eterne, iar colectiile de bijuterii – The Secret Garden si Desire sunt absolut superbe si unice.

 

Asadar, nu pot sa ghicesc eu ocazia pentru care ii cumperi acest cadou, insa pot clar, impreuna cu Violetta Jewellery, sa te ajut cu recomandari.

Inelele de logodna au preturi care incep de la 1500 lei pentru un model cu un diamant finut si pot ajunge pana la 21140 lei, pentru aur de 18k si diamant de 0.50ct.

Pentru cei dintre voi care doriti sa o uimiti cu o bijuterie deosebita, trebuie sa optati pentru colectiile The Secret Garden sau Desire, unde gasiti piese superbe, cu design unicat.

Piesa mea favorita sunt cerceii Blooming Beauty, o superbitate de flori brodate, incununate cu zirconiu si cuartz roz. Sigur poti gasi si tu cadou pentru o femeia draga tie aici, sau, de ce nu, daca ma adresez direct sexului frumos, sigur iti vei gasi tie insati o bijuterie de colectie !

Colectia The Secret Garden este compusa din cercei cu flori, pasari si insecte, asa cum inspira si numele. Cercei in forma de albinute, orhidee emailate sau pauni ravisanti, toate aceste piese superbe asteapta sa fie adorate de catre o femeie frumoasa si visatoare!

XOXO
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.