Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vii cu mine Sambata la Funky?

Au trecut aproape trei ani de cand am pierdut gustul serilor pierdute in oras. Am fost in Miami, capitala mondiala a petrecerilor si nu am intrat niciodata in cluburi, in Londra am invitatii din partea unor PR-i si am mese impreuna cu prietenii in cateva cluburi mari din Soho, Las Vegas m-a fascinat prin tot, insa niciun club nu m-a convins sa renunt la somn, si supremul la final: am refuzat sa petrec cu Nicky Jam in Amsterdam, la invitatia promoterului, care imi este colaborator (Ola, Ramon!). Bine, sa nu exagerez, cu Nicky Jam am refuzat din alte motive, care ar fi declansat reactii inutile din partea unei persoane, pentru ca recunosc, un weekend de latino party nu mi-ar fi displacut.

 

Dar – Intr-o sambata, impreuna cu Dodanel a mea, decidem sa dam curs invitatiei de a petrece la Funky Lounge Herastrau. Cu o lacrima in coltul ochiului opresc playlistul meu cu Nicky Jam, fireste, ma incalt comod pentru ca asa mi s-a recomandat si ma pregatesc pentru o noapte in oras, dupa mai bine de cinci luni. Fara prea mari asteptari.

 

Hai sa reducem din poveste si sa ajungem direct la concluzie: Funky Lounge Herastrau este acum locul meu preferat pentru petrecere, locul care mi-a redeschis interesul pentru nopti pierdute in oras, cu un pahar de rose in mana (rose  pentru ca vinul rosu ingalbeneste dintii), mult dans si mult ras.

 

De ce imi place Funky Lounge Herastrau?

  1. Funky m-a impresionat prin playlist, muzica foarte dansanta si de actualitate, melodiile din topurile 2018 ale DJilor (pour les connaisseurs)
  2. Locul este superb, amplasat pe lacul Herastrau, cu vedere spre apusul asupra Casei Presei Libere
  3. La Funky Lounge se danseaza! Nu tin minte sa mai fi fost in niciun club in care se danseaza atat de mult, nici in Bucuresti, nici in alte orase (alt oras doar – Istanbul, in alte metropole nu am intrat in cluburi ?).
  4. Atmosfera. E foarte amplu de definit, mai bine ai simti tu singur la ce ma refer.
  5. Iti las surpriza punctul 5 si cred ca ar fi mai bine sa il descoperi singur. Sa fie mancarea, sa fie tematica diferita din fiecare saptamana, sa fie…?

 

XOXO
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.