Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De 18 ani magazinul Profi aduce bucurie in fiecare casa! Iar anul aceste te super-premiaza!

As incepe cu o ironie dura, in stilul 9gag: Daca pentru tine acum 18 ani inseamna undeva in anii ’90, atunci scuza-ma – dar esti cam batran. Imi permit sa fac aceasta afirmatie, intrucat se aplica si pentru mine.

Constientizezi ca acum 18 ani inseamna, de fapt, anul 2000? Si copiii mileniului trei sarbatoresc incepand cu anul acesta majoratul?

Singura mea amintire spontana din anul 2000 este de la Revelion, cum stateam frumos pe scaun in capul mesei si ma uitam la Dan Negru. Mai mult ca sigur asta faceai si tu. Doar ca nu neapart din capul mesei festive.

In schimb, lantul de magazine Profi se pregatea altfel sa intre in noul mileniu: deschidea primul magazin! Iar anul acesta – ai ghicit – sarbatoreste majoratul! Si ce mod mai frumos de a celebra asa ocazie speciala exista, daca nu alaturi de noi, toti cei care i-am fost alaturi timp de 18 ani?!

Saptamana trecuta am prins baloane impreuna pe site-ul www.profi.ro/18ani , iar acum trecem la urmatorul nivel si te anunt ca te asteapta premii mari si cadouri frumoase din partea Magazinului Profi.

Cumpara produse din Profi de minimum 30 de lei, inscrie bonul pe https://www.profi.ro/18ani/ si poti castiga un kit de party sau card cadou in valoare de 2000 lei! Perioada promotiei este 15.11 – 5.12.2018, iar premiile puse in joc sunt: 18 carduri Emag in valoare de 2000 lei si 18 kituri de petrecere.

magazinul profi 18 ani kit petrecere party

Eu am déjà kit-ul de petrecere si m-am jucat cu el, chiar daca sunt trecuta de majorat si, probabil, ar trebui sa fiu mai serioasa. Sa nu uit: iti poti mari sansele de a castiga kit-ul de party si daca ne spui povestea ta de 18 in formularul de pe site https://www.profi.ro/18ani

Ce faceai tu in anul 2000? Ce eveniment important din viata ta sarbatoreste anul acesta majoratul? Si nu, statul in fund pe scaun si privitul la televizor la Dan Negru nu se pune! Poate tu sarbatoresti 18 ani de la nunta, 18 ani de cand ai deschis un business, sau, cel mai simplu si frumos – 18 ani de viata si heei, acum ai voie sa faci legal lucrurile pe care le faceai ilegal pe strazile ascunse din zona liceului.

Sau si mai simplu – ce inseamna numarul 18 pentru tine? Eu fac in curand 18 zile de cand mi-am luat permisul, 18 saptamani de cand mi-am pus aparat dentar, 18 luni de cand am fost in vacanta in Las Vegas.

 

#Profi18ani – sper ca vom celebra impreuna si cei 21 de ani ai tai, atunci cand devii ”adult cu drepturi depline” si dupa normele din State. Dai un pahar de champagne in 2021, da?

 

 

XOXO
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.