Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Redecorez apartamentul: EPISODUL 1 Patul

Daca ma urmariti pe Instagram de ceva timp, stiti deja ca in ultimele luni m-am implicat foarte mult in renovarea si redecorarea apartamentului meu.

Buna, sunt Mihaela Gurau si vreau sa facem impreuna turul casei. Si turul unui apartament nou. Povestea de astazi isi are radacinile in copilarie. Strang bani de la 5 ani, de cand am invatat acest lucru de la un colg de gradinita. De ce strangeam bani? Pentru ca am invatat atunci, de la seful parintilor mei, sa investesc in apartamente. 5 ani tho’, parea ca visam, asa ca nu am spus nimanui adevarul la vreme respectiva.

Toti banii pe care ii primeam de Craciun, de ziua de nastere, aniversarea onomastica, absolut toti se duceu la pusculita. Mereu le spuneam parintilor ca strang bani pentru un Oltcit. Parea un tel, achizitionam, totusi, o masina. Cea mai ieftina masina – 300 eur la vremea respectiva, dar totusi o masina. Mi-a fost teama la primii 300 de euro economisiti sa nu cumva sa ma oblige parintii sa cumpar masina, caci eu voiam apartament in viitor.

21 de ani mai tarziu, mi-am indeplinit obiectivul si am achizitonat un apartament pe care il voi mobila frumos pentru a-l oferi spre inchiriere.

Nu a fost chiar long story short, dar asa am ajuns cu povestea la zi, cand am doua apartamente de mobilat. Pe cel in care locuiesc l-am si renovat in vara. M-am implicat foarte mult in acest proiect de #HomeDeco si am cautat cei mai buni producatori si distribuitori de piese de mobilier si decoratiuni pentru casa.

Pana sa incepem turul casei, deoarece nu este gata inca, voi vorbi putin despre aproape fiecare piesa de mobilier in parte. Azi, in primul episod, discutam despre TRON – Patul meu absolut minunat de la SiPro.ro

Oferta de paturi de lux in Romania nu este foarte variata. Dar… nici nu trebuie, caci ajunge sa fie unul dar bun, asa cum este SiPro. M-am indragostit de piesele lor de mobilier si de calitatea pe  care o ofera. Atentia la detalii este incredibila si minutiozitatea cu care lucreaza fiecare produs este senzationala. Totul la superlativ – pentru ca merita!

Patul meu face parte din colectia actuala si il puteti gasi aici. Este realizat din cea mai fina catifea, cu acceente sofisticate si extraordinar de multa atentie la detalii, ceea ce este foarte vizibil la modul de realizare al matlase-ului, adica fiecare bumb este pozitionat simetric, iar cutele pe care insertia acestuia le-a facut sun aranjate impecabil.

Desigur, fiecare dintre noi este unic, la fel sunt si nevoile noastre, iar SiPro intelege acest aspect si ofera modele diferite, tipare customizate, cat si materiale in culori variate. Eu am optat pentru un pat de 1.60, dar fara borduri si fara lada de depozitare, deoarece dimensiunea dormitorului nu mi-ar fi permis un pat mai lat din cauza grinzilor de protectie (peretii foarte grosi, cu stalpi de rezistenta seismica ridicata). Culoarea pe care mi-am dorit-o este una lavanda inchis, o nuanta foarte pretioasa, dar poate voi ati vrea ceva mai unisex si va doriti sa va indreptati catre o culoare mai neutra, poate mai inchis. SiPro ofera tot felul de variante, care se muleaza perfect pe cerintele voastre !

Daca vreti sa vedeti piesele de mobilier SiPro, aveti posibilitatea sa vizitati unul din cele sase showroom-uri, cel mai recent fiind si cel mai mare – zona Baneasa, dar la fel de bine puteti sa va indreptati catre cele din Timpuri Noi, Dorobanti, Mihai Bravu, Victoriei sau HD Mall. Aici gasiti adresele complete.

Chiar mi-ar placea sa interactionam in cadrul acestui proiect de #HomeDeco si va astept cu intrebari si recomandari. In episodul 2 vorbim despre lustre si va dau cateva detalii si despre apartamentul nou pe care l-am mentionat la inceputul acestui articol. Ne vedem cat mai curand aici! Sau zilnic, pe Instagram!

XOXO
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.