Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Yves Rocher sărbătoreşte 60 de ani de frumusețe

Yves Rocher, una dintre cele mai mari companii dermato-cosmetice din lume, a sărbătorit 60 de ani de când produsele sale pot fi regăsite în port-fardurile din întreaga lume.

La Gacilly, locul unde, în urmă cu 60 de ani, domnul Yves Rocher a creat produse cosmetice pe bază de plante, este o destinație de vis. Un loc magic unde, chiar în inima orașului, sunt produse bine cunoscutele produse cosmetice Yves Rocher, preferate de milioane de femei din întreaga lume.

Invitații evenimentului aniversar au avut prilejul să călătorească în orășelul La Gacilly și să trăiască, “pe pielea lor” experiența de a păși, la propriu, în grădina botanică Yves Rocher, acolo de unde provin naturalețea și frumosul din produsele pe care le folosesc. Totul a fost posibil, desigur, cu ajutorul tehnologiei: o premieră în România, pornind cu o demonstrație Virtual Reality, care oferă, în 3D, secvențe din zona La Gacilly. Experiența a devenit, în anumite momente, senzorială – adică oaspeții au putut atinge obiectele virtuale, datorită unei tehnologii inovatoare care generează senzații tactile în aer. Printre lucrurile pe care invitații le-au putut atinge în timpul călătoriei virtuale se află câmpul de mușețel din La Gacilly, sau o pisică leneșă aflată la plimbare într-unul dintre câmpurile cu plante emblematice.

,,Acest eveniment a fost ca o gură de aer. Un loc superb pentru Marca Yves Rocher și am fost realmente impresionată de bogăția aranjamentelor florale și de atmosfera de poveste regăsită în acest loc. Parcă eram în Grădina Botanică din La Gacilly, iar turul virtual a contribuit la acest sentiment incredibil.” a declarat Christine Delfaut, Yves Rocher International Communication Director.

Inovația şi natura sunt pilonii pe care a fost fondat brandul Yves-Rocher. Am găsit în aniversarea celor 60 de ani ocazia de a transmite exact asta – ideea de a “transporta” fanii Yves-Rocher în inima grădinei botanice din La Gacilly cu ajutorul unei inovatii tehnologice pe care noi am prezentat-o în premieră”,a adăugat Ludwig Petre, Managing Partner Tuio.

XOXO
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.